Подаръчни ваучери


Подаръчният ваучер от My Relax е винаги идеалния подарък и чудесен начин за празнуване на рождени дни, годишнини, сватби, както и по друг повод, като здравословен подарък за намаляване на стреса и възстановяване...

Предлагаме удобството на онлайн резервации за Вас или Вашия специален приятел. Ако имате някакви въпроси, нашата рецепция ще се радва да ви помогне с избора на процедура за подаръчния ваучер, както и всякакви уточнения.

Ваучерът може да бъде изпратен на Вас или на Вашия приятел директно по пощата или на мейл.Общи условия:

1. Стойността на всички ваучери на My Relax са деноминирани в български левове.

2. Ваучерите могат да бъдат използвани  в комбинация с отстъпките произтичащи от членство в My Relax клуб, като в момента на плащане заедно с ваучерите се предостави и съответната членска карта.

3. Ваучерите могат да бъдат използвани и от гости, придружени от държателя на ваучера.

4. При използването на ваучер, ваучерът се предава на терапевта. Не се възстановяват суми, при неизползване на цялата стойност на ваучера.

5. Ваучерите са валидни за една (1) година от датата на издаване. Всички ваучери, издадени с дата преди повече от една година са невалидни за всякакви цели.

6. Не се разрешава удължаване или подновяване на валидността на ваучерите.

7. Му Relax не възстановява, обезщетява или компенсира неизползваните ваучери.

8. Ваучерите не подлежат на връщане или конвертирне в брой.

9. Не се разрешава препродажбата на My Relax ваучер.

10. Ако таксите за процедури надхвърлят стойността на ваучерите, то ползвателя на услугите и продуктите се задължава да доплати надвишението на сумата.

11. My Relax си запазва правото да променя настоящите условия по собствена преценка по всяко време.