Как работим

My relax e единствената професионална  фирма за предоставяне на терапевтични и масажни услуги по персонална  заявка в гр. София


Мобилните терапевтите на  My Relax Ви дават възможност за масаж във вашия дом, хотел, на работното ви място и при планирани мероприятия, като самостоятелни масажи, масаж по двойки, последователни масажи и офис масажи.

Най-добрите терапевти за най-добрите масажи.
Отпуснете се с масаж от My Relax. Терапевтите ни са лицензирани и проверени лично от My Relax, опитни и ангажирани с осигуряване на най-високо качество на предлаганите услуги.

Вие избирате времето и мястото.

Просто изберете любимата си масажна техника, предпочитаният от Вас терапевт  , място за масаж и време - най-рано от 9 ч.  и не по-късно от 20 ч., 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Когато пристигне вашия терапевт.

Мобилният  терапевт ще пристигне на посоченият  адрес, за да предостави поръчаният от Вас масаж.

Той ще носи със себе си всичко необходимо ( професионална преносима маса за масаж, консумативи , музика). Пригответе се да се отпуснете.


Можете да се насладите на масажа.

• Цените на масажите се различават според продължителността на масажа.

• Цената на масажите включват всички такси, така че няма нужда да имате пари в брой, ако масажа е предварително заплатен.

• Поверителност, удобство, качество и комфорт - това е My Relax.

 

Как да резервирате процедура?

Резервация на масаж изисква  минути и е лесно чрез нашия уебсайт.

Нашата най-съвременна технология безпроблемно ви свързва с здравословния начин на живот, когато и където искате. Обученият съобразно стандарта, които изискваме терапевт може да бъде на врата ви след един час!

Трябва само да кликнете върху бутона „поръчай“ и след това да изпълните инструкциите на екрана, за да изберете времето и процедурата, които отговарят на вашите нужди, заедно с вашите предпочитания. Добавете данните си за плащане - тогава е време да се отпуснете!

Колко ще ми струва моята процедура?

Цената на вашия масаж варира в зависимост от продължителността на масажа. За актуалното ценообразуване може да се уведомите на нашия уеб сайт.
По време на резервацията ще можете да видите разликата в цената при резервирането на един или двама терапевти за вашата процедура. След като сте избрали масажа си, ще бъдете поканени да потвърдите цената преди финализирането на резервацията.
Всички цени, цитирани на страницата за резервации, са пълни и окончателни, включващи транспорт и без скрити такси.
 
Как ще получа потвърждение на резервацията ми?

След като сте направили резервация, ще бъдете отведени до екран за потвърждение, показващ референтния номер на резервацията и подробности за избраната процедурата. Това също ще ви бъде изпратено до имейла или по друг начин, поискан от вас.
В нашата уеб страница в полето"Коментар" можете също да оставяте всякакви важни бележки за назначения ви терапевт. Можете да предоставите информация за паркирането, независимо дали имате стълби - или просто нещо, с което искате терапевта ви да е наясно преди процедурата.
 
Какво трябва да осигуря при посещението?

За ваше удобство както и от хигиенни съображения препоръчваме да подберете удобно за Вас облекло ( халат ). Може да се използва и малка кърпа за ръце, която да поставите под главата си по време на процедурата.

Вашият терапевт ще донесе всичко останало за избраната процедура, включително терапевтична, преносима маса за масаж, чаршаф и кърпи за застилане на кушетката, както и релаксираща музика и етерични масла.


Мога ли да променя терапевта или процедурата си?

Можете да откажете и уредите процедурата си по друго време чрез електронна поща на myrelax@myrelax.bg:

Можете да промените ангажимента си по всяко време след резервацията си, но имайте предвид, чеако желаете да направите промени в резервацията си, в рамките на 24 часа преди договореното време за процедура се дължат неустойки. Неустойките ви ще бъдат обяснени преди да направите изменението, съгласно нашите условия за анулиране по-долу.

За да направите промени в назначенията си, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на тел. +359887 344 100 или по пощата myrelax@myrelax.bg

 

Как да отменя резервацията си?

Разбираме, че плановете могат да се променят бързо, но правилата ни за анулиране на назначаването са предназначени да защитават връзката между вас и вашите терапевти. Можете да анулирате резервацията си безплатно до 24 часа преди договореното време за процедурата.

 

Ако непредвидено  събитие промени плановете Ви и искате да отмените резервацията си, нашите правила за анулиране са следните:

1. За да отмените ангажимента си, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на тел. +359887 344 100 или по пощата myrelax@myrelax.bg

2. Вие ще бъдете уведомени за сумата, която ще Ви бъде възстановена, съгласно нашите правила за анулиране

3. Ще бъдете поканени сумата подлежаща на възстановяване да остане при нас, за да можете лесно да я използвате при следващото си процедура.

4. Можете също така да изберете средствата да бъдат възстановявени по сметката ви, което може да отнеме до 5 работни дни

5. Ще получите имейл, потвърждаващ анулирането и възстановената сума

Време на анулиране на резервацията              Сума за възстановяване
24 и повече преди процедурата                       100% от цената
над 2 часа преди процедурата                          70% от цената
под 2 часа преди процедурата                          0% от цената

ЗАБЕЛЕЖКА: При връзка с нас преди да направите резервацията си, ние ще ви напомним за правилата за промяна и ще анулирате процедурата.

  Освен това ще бъдете таксувани с пълната такса за процедура, ако:

1. Отменете резервация по различен от по-горе посочения начин.

2. При опит за анулиране на резервация по време или след процедурата.

3. Не ни бъде предоставена възможност да предоставим услугата в уточнената в резервацията време и място.